Tekemisen riemu takaisin – hanke

TEKEMISEN RIEMU TAKAISIN – POIKKEUSOLOISTA TAKAISIN JA KOHTI TYÖELÄMÄÄ
(Euroopan sosiaalirahaston 2020 ESR -hanke)

1.5.-31.10.2020

Hankkeen tavoitteena on etä -ja digitaalisten menetelmien suunnittelu, testaus ja käyttöönotto ennaltaehkäisevässä nuorisotyössä, nuorisotyöllistäminen poikkeusoloissa ja varhaisen puuttumisen keinojen löytäminen digitaalisia kanavia hyödyntäen. Tarkoituksena on myös päästä jatkamaan vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien 18-29 -vuotiaiden työttömien nuorten työllistämistoimintaa sekä Suomen Nuorisoseurojen Kuopiossa tarjoamaa nuorisotyötä Julkulan nuorisotalolla.

Hanketoiminnan tuloksina tulevat olemaan Pohjois-Savon aluetoimiston tukityöllistämisen, nuorisotalotoiminnan sekä työkokeilumahdollisuuden elvyttäminen pandemian aikana ja jälkeen sekä Julkulan nuorisotalon kesäajan toiminnan mahdollistaminen.

Kiinnostaako työkokeilu nuorisotyössä tai kulttuurisessa työssä? Tekemisen riemu -hanke mahdollistaa työkokeilun Julkulan nuorisotalolla (kerhotoiminta ja nuorisotyö) sekä Pohjois-Savon aluetoimistolla (kuvittaja, kääntäjä) 18-29 -vuotiaille työttömille nuorille sekä nuorille aikuisille.

Työkokeilun aikana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mm. digitaalista nuorisotyötä talon ohjaajien kanssa sekä osallistumaan digikanavien kautta tapahtuviin työllistymistä ja hyvinvointia edistäviin koulutuksiin. Saat myös vaikuttaa omiin työtehtäviisi ja käyttää niissä hyödyksesi omia vahvuuksiasi.

Ota reippaasti yhteyttä ja kysy lisää:

projektipäällikkö
Emmi Saikkonen, p. 050 411 3810
emmi.saikkonen@nuorisoseurat.fi

hanketyöntekijä (1.6.-31.7.2020)
Tatu Parviainen, p. 044 286 9021
tatu.parviainen@nuorisoseurat.fi