Teatteri Torstai


Nuorisoseurat Pohjois-Savo käynnistää uuden nuorten teatterin, TeatteriTorstain. 

Torstai on tarkoitettu kaikille teatterista kiinnostuneille nuorille. Mukaan mahtuu näyttelemisestä, kirjoittamisesta, musisoinnista jne. kiinnostuneita nuoria. Teatterin toiminta tapahtuu Kulttuuriareena 44:n tiloissa torstai-iltaisin.  

Teatterin toiminnasta vastaa teatteri-ilmaisunohjaaja Tero Sarkkinen, jolla on pitkä kokemus teatterin tekemisestä harrastaja- ja ammattikentällä. Hän on maineikkaan nuorisoteatteri Teatteri Sataman toinen perustajajäsen ja pitkäaikainen ohjaaja. TeatteriTorstain toisena ohjaajana toimii Johanna Metelinen. 

TeatteriTorstai valmistaa näytelmiä nuorten kiinnostuksen perusteella. Lisäksi teatteri järjestää teatterityöpajoja. Käymme katsomassa yhdessä esityksiä jne. 

Toivotamme kaikki nuoret tervetulleeksi luomaan omaa teatteria, jossa on turvallista loistaa, jossa saa ystäviä ja josta löytyy sopivan haastavaa tekemistä jokaiselle. Teatterin toiminta on nuorille maksutonta. Pääsyvaatimuksena uteliaisuus. Lisätietoja: Tero Sarkkinen, tero.sarkkinen@nuorisoseurat.fi, p.0440 170 374, fb:teatteri torstai.