Luova Lava -päiväleiri

Luova Lava -toiminta

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta, ainoastaan intoa ja motivaatiota! Luova lava -toiminnan tavoitteita ovat: Tekemisen riemu, Yhteisöllisyys, Osallisuus. 

Luova Lava -päiväleiri 6.6 – 10.6.2022 

Leiriä pidetään päivittäin (ma-pe) klo 10.00–16.00. Jokainen päivä sisältää ilmaisutaitoa ja teatterin tekemistä, leikkimistä ja pelaamista. Viikko huipentuu perjantaina teatteriesitykseen!  

Tämän vuoden leirin teemana on Unelmien Planeetta. Viikon aikana selvitämme, millainen on meidän unelmien planeetta ja miten vaalimme sitä. Tänä vuonna leiriläiset pääsevät tutustumaan teatterin maailmaan, aina käsikirjoituksesta näyttelemiseen - Unelmien planeetta – teemalla.  
Leiri on suunnattu 10-13 vuotiaille ja se järjestetään Julkulan nuorisotalolla, sekä sen lähialueilla Puijonsarventie 54, 70260 Kuopio.

Perjantain ensi-ilta eli ”Hetki Taiteilijana”

Luova Lava -leirillä tehdyt esitykset esitetään vanhemmille ja muille sukulaisille perjantaina 10.6 iltapäivällä. Ilmoitamme ”hetki taiteilijana” esityksien toteutuksesta myöhemmin leirikirjeessä ilmoittautuneille.

Leirin hinta ja ruokailu

Leirin hinta on 70 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä ruokailun). 
Leirillä järjestetään päivittäin lounas ja välipala. Lounasaika on päivittäin klo 12:00–12.30 ja välipala klo 14.00–14.30. Mahdolliset ruoka-aine -allergiat on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. 

Tervetuloa mukaan!