Luova Lava -päiväleiri 2019

Luova Lava -päiväleiriviikko järjestetään 3.-7.6.2019.

Leiri täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysellä 25.5. asti sähköisesti emmi.saikkonen@nuorisoseurat.fi

Leiri järjestetään Julkulan nuorisotalolla, sekä sen lähialueella Puijonsarventie 54, 70260 Kuopio

Ohjelmassa on maanantaista perjantaihin ilmaisutaitoa ja teatterin tekemistä, leikkimistä ja pelaamista, klo 11-17. Viikko huipentuu perjantain teatteriesityksiin ja kahvitteluun, johon ovat tervetulleita kaikki leirille osallistuneet ja heidän vanhempansa!

Leiripäivien kulku

Leiriviikon aloitamme maanantaina leikeillä ja improvisaatioteatterilla, joiden kautta tutustumme toisiimme ja saamme ensimmäisen kosketuksen teatterin tekemiseen. Tämän jälkeen aloitamme teatteriesitysten suunnittelun ja käsikirjoitusten teon. Keskiviikkona ja torstaina harjoittelemme esityksiä. Perjantain pyhitämme kenraaliharjoituksille ja hiomme näytelmiä vielä ennen ensi-iltaa. Leiriviikon aikana emme kuitenkaan unohda leikkiä ja pelailla. Viikon aikana on myös luvassa piirustuskilpailu!

Perjantain ensi-ilta eli ”Hetki Taiteilijana”

Luova Lava -leirillä tehdyt näytelmät esitetään vanhemmille ja muille sukulaisille perjantaina klo 15 alkaen. Luvassa myös päätöskahvit ja mehut sekä vanhemmille että leiriläisille.

Leirin hinta ja maksaminen

Leiriviikon ma-pe (5pv) hinta on 50€, sekä seuraava sisarus 30€.

Leirimaksun voitte maksaa pankkisiirrolla 31.5.2019 mennessä: FI86 5600 0520 5541 17/ Kuopion seudun Nuorisoseura ry. Viestiin: ”Luova Lava -leiri”. Muistattehan ottaa kuitin tai muun tositteen maksusta mukaan leirin ensimmäiselle päivälle. Leirin voi maksaa myös käteisenä (tasaraha) leirin ensimmäisenä päivänä. Tällöin toivomme, että olette paikalle ennen leiripäivän alkua klo 10.40. Leirimaksuun sisältyy ohjaus, käytettävät materiaalit, leirikassi, välipalat ja vakuutus.