Luova Lava -päiväleiri

Luova Lava -toiminta

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta, ainoastaan intoa ja motivaatiota! Luova lava -toiminnan tavoitteita ovat: Tekemisen riemu, Yhteisöllisyys, Osallisuus.

Leiri on suunnattu vuosina 2008-2012 syntyneille.

Luova Lava -päiväleiri 7.6. – 11.6.2021

Kaikista poikkeusoloista huolimatta, tänäkin kesänä Luova Lava -leiri voidaan järjestää! Leiriä pidetään päivittäin (ma-pe) klo 10.00–16.00. Jokainen päivä sisältää ilmaisutaitoa ja teatterin tekemistä, leikkimistä ja pelaamista. Viikko huipentuu perjantaina esitettäviin elokuviin!

Tämän vuoden leirin teemana on Jännittävät Juuret. Viikon aikana pyritään selvittämään jännittävien juurten salaisuus ja mitä se voisi tarkoittaa. Tänä vuonna leiriläiset pääsevät suunnittelemaan käsikirjoituksen ja kuvaamaan elokuvaa Jännittävät Juuret –teemalla.

Leiri järjestetään Julkulan nuorisotalolla sekä sen lähialueella, Puijonsarventie 54, 70260 Kuopio.

Perjantain ensi-ilta eli ”Hetki Taiteilijana”

Luova Lava -leirillä tehdyt esitykset esitetään vanhemmille ja muille sukulaisille perjantaina 11.6. iltapäivällä. Koronatilanteen vuoksi ilmoitamme ”Hetki Taiteilijana”- esityksien toteutuksesta myöhemmin leirikirjeessä ilmoittautuneille.

Leirin hinta ja ruokailu

Leirin osallistumismaksu on 60 €. Leiriohjelman lisäksi hintaan sisältyy lämmin ruoka, välipala ja leiripaita.

Leirillä järjestetään päivittäin lounas ja välipala. Lounasaika on päivittäin klo 12.00–12.30 ja välipala klo 14.00–14.30. Mahdolliset ruoka-aine -allergiat on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen:

Luova Lava 2021-ilmoittautuminen