Luova Lava -päiväleiri 8.6 – 12.6.2020

Luova Lava -toiminta

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta, ainoastaan intoa ja motivaatiota! Luova lava -toiminnan tavoitteita ovat: Tekemisen riemu, Yhteisöllisyys, Osallisuus.

Luova Lava -päiväleiri 8.6 – 12.6.2020

Kaikista poikkeusoloista huolimatta, viimeisimpien muutosten ansiosta tänäkin kesänä Luova Lava -leiri voidaan järjestää! Kuitenkin poikkeustilanteen vuoksi leiriä pidetään päivittäin (ma-pe) muutaman tunnin ajan ja lapset saavat loppu leiripäiväksi pienen kotitehtävän myös kotiin. Jokainen päivä sisältää ilmaisutaitoa ja teatterin tekemistä, leikkimistä ja pelaamista. Viikko huipentuu perjantaina esitettäviin esityksiin, jotka striimataan leiriläisten vanhemmille ja läheisille nähtäväksi Julkulan nuorisotalon Twitch kanavalle.

Tämän vuoden leirin teemana on Lumoava luonto. Teeman tarkoituksena on tehdä näkyväksi, kuinka upea luonto on ja mitä kaikkea siellä voi tehdä, sekä nähdä luonto ja sen vaaliminen positiivisena voimavarana. Tänä vuonna leiriläiset pääsevät toteuttamaan esitykset nukketeatterin muodossa Still-elokuvana ja tietenkin Lumoava luonto teemalla.

Leiri järjestetään Julkulan nuorisotalolla, sekä sen lähialueella Puijonsarventie 54, 70260 Kuopio

Perjantain ensi-ilta eli ”Hetki Taiteilijana”

Luova Lava -leirillä tehdyt esitykset esitetään vanhemmille ja muille sukulaisille perjantaina 12.6 klo 13:30 alkaen. Koronatilanteen vuoksi striimaamme esitykset vanhempien nähtäväksi live lähetyksen muodossa, niin että esitykset alkavat samaan aikaan noin klo 13:30, osoitteessa www.twitch.tv/julkulannuokkari. Jos tilanne muuttuu, jaamme leiriviikon aikana lasten mukaan ohjeistuksen kotiin.

Huom! Esitykset eivät jää talteen sivuille, vain näkyvät pelkästään live muodossa esitysten ajan.

Leirin hinta ja ruokailu

Leirillä ei järjestetä tänä vuonna ruokailua vaan jokainen leiriläinen ottaa omat eväät mukaan. Niille on varattu oma jääkaappi nuorisotalolta. Lounasaika on päivittäin klo 12:30. Leirillä on kuitenkin tarjolla mm. Mehua ja hedelmiä, joiden takia mahdolliset ruoka-aine -allergiat on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos perheessä/lähipiirissä on sairastumisia tai oireilua (edes flunssaa) toukokuun aikana, leirille ei kannata ilmoittautua tai ilmoittautuminen on peruttava. Tällä taataan muiden leiriläisten ja ohjaajien turvallisuus.

Tämän vuoden leiri on osallistujille ilmainen.

Ilmoittautuminen:

ilmoittautumislomake.aspx?tilaisuusId=2750

kallep