JULKULAN NUORISOTALO

Julkulan nuorisotalo on yksi kaupungin nuorisotiloista. Tila on avoinna kaikille nuorille (alle 18-vuotiaille). Julkulan nuorisotalo toimii Toukolan päiväkodin kanssa samassa rakennuksessa. Tiloihin pääset talon Julkulan sairaalan puoleisesta päädystä.

Aukioloajat:

Ma-to klo 13-19
Pe klo 12-18


Mitä kaikkea Julkulan Nuorisotalolta löytyy?

Pelit: Talolla on voi pelata biljardia, pingistä ja erilaisia lautapelejä. Käytössä on Ps3 ja muutamia suosituimpia pelejä.

Elokuvaillat: Elokuvailtoja varten käytössä on videotykki. Elokuvailtoja vietetään silloin tällöin toiveiden mukaan. Nuoret saavat vaikuttaa elokuvien valintoihin.

Käsillä tekemistä ja taiteilua: Ohjattua kuvataiteilua, piirtämistä, maalaamista ynnä muuta päivittäin n. klo 15-18. Myös teemapäiviä, askartelua, savitöitä.

Tilojen käyttömahdollisuudet ja vuokraus: Talolla on bändeille harjoittelutila ja vapautuvia vuoroja kannattaa kysyä talolta: puh. 045 650 5301.

Nuorisotiloissa voit järjestää myös omaa toimintaa. Käytettävissä on keittiö, pieni sali, olohuone, askarteluhuone, kokoushuone ja oleskeluhuone. Talon käyttö on maksutonta nuorisoyhdistyksille ja vastaaville nuorisotoimijoille. Muiden käyttäjien osalta peritään käytöstä Kuopion kaupungin normaali käyttömaksu. Aukioloajan ulkopuolella järjestettävissä tilaisuuksissa tarvitaan vähintään kaksi täysi-ikäistä valvojaa, jotka ovat myös koko ajan paikalla. Talon ohjaajat auttavat mielellään järjestelyissä ja suunnittelussa.

Tietoja toiminnasta, elokuvailloista, poikkeavista aukioloajoista jne. päivitetään nuorisotalon Facebook-sivuille: www.facebook.com/Julkula.nuorisotalo

Tilan toiminnasta vastaa Suomen Nuorisoseurat ry:n Pohjois-Savon aluetoimisto.